The Meeting Place

MODERATORS CAN YOU PLEASE LOOK INTO THIS

Is anyone else having a problem trying to post on a thread??  the reply (submit) just does not work -- although the post seems to go through -- I got caught by hitting the submit button a few time with many many of the same post coming up -- I now just hit it once and refresh the age -- and it is there 

MODERATORS CAN YOU PLEASE LOOK INTO THIS

FirstPrev12(page 2/2)
22 comments

I don't have any problems

Obviously not LOL, LOL.

I am at the moment

Oops, looks like I am having problems and now the "remove" button won't work. I think the gremlins have invaded.

Oops, looks like I am having problems and now the "remove" button won't work. I think the gremlins have invaded.

Oops, looks like I am having problems and now the "remove" button won't work. I think the gremlins have invaded.

No you’re just a tosser like Reagan 

I had the same problem PlanB and when it was finally posted it had multiple replies 

Until it is fixed I found once one has hit the Post reply button then hit the back arrow

Yes same here Tanwin --

Just testing if this is fixed yet?

Obviously NOT -- where are the Moderators!!!??

The radio buttons are being swamped by the high volume advertising and YLC cookies. Just click once and refresh.

 

 

 

The point is Adrianus -- this is a darn pest and it is happening on ALL the threads -- I have also emailed YLC --

Well good for you! Do you have a planC?

And while I'm here I just want to thank the moderators for not listening to all those complaints about me.

x

 Problem solved. Thanks to PlanB the moderators heard and mission accomplished!

 

 

Yes, it seemed to solve for awhile Abe BUT seems to have reverted back this morning -- and also still unable to get onto PM messages -- when you hit -- REPLY --  it asked you to Please Wait -- and you have to refresh the page again like it was before --

I have just sent another email to them

FirstPrev12(page 2/2)
22 comments